top of page

MISSIE

GESCHIEDENIS

STICHTING

Red Flat & Minimalist Comfort Food Websi

ONZE MISSIE

De missie van The Thom Foundation is te bevorderen dat kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of geestelijke beperking, die leven in mensonwaardige omstandigheden of zonder onze hulp niet of nauwelijks kansen krijgen op een menswaardig bestaan, te helpen, zodat zij zich binnen hun mogelijkheden, zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.

 

The Thom Foundation tracht haar missie te realiseren met financiële steun aan uitsluitend die projecten ten behoeve van kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of geestelijke beperking waardoor de leefomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van deze kinderen kunnen worden verbeterd

Red Flat & Minimalist Comfort Food Websi

STICHTING

ONZE GESCHIEDENIS

 

The Thom Foundation is een stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan onze zoon en broer Thom Bredenbeek. Thom is geboren 27 augustus 1994 en is overleden op 19 december 2004.

Thom was een prachtig kind, sociaal, liefdevol en hulpvaardig.

Wij hopen dat met The Thom Foundation de naam van Thom voortleeft en dat vele kinderen in de wereld hulp mogen ontvangen van deze stichting.

 

Stefan Bredenbeek en Inge Obdeijn, Sophie en Eva.

Red Flat & Minimalist Comfort Food Websi

ONZE STICHTING

The Thom Foundation is opgericht op 27 augustus 2006 en staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel (nummer 08089149). 

 

The Thom Foundation staat bij de Belastingdienst ingeschreven onder het fiscaalnummer 8093.37.095. Bij de Belastingdienst staat The Thom Foundation sinds 1 januari 2008 geregistreerd met een ANBI status.

Gechiedenis
Onze missie
Onze Stichting
bottom of page