top of page
ethiopie-projprof.jpeg

Ethiopië

TTF heeft vier prachtige projecten gesteund in Ethiopië in samenwerking met stichting Joni, SMILE, Stichting Centrum International en Startup4kids. 

Picture 1.png

Gambia 

TTF heeft samen met stichting Future for young people een belevings- of snoezelruimte gerealiseerd voor kinderen met een verstandelijke beperking in Gambia. 

logba-pix2.jpg

Ghana

TTF heeft in samenwerking  vijf prachtige projecten gesteund in Ghana waaronder de realisatie van een kraamkliniek en gezondheidscentrum. 

kameroen_school_crew.png

Kameroen

TTF heeft samen met Stichting hier en daar en stichting Manengouba, twee prachtige projecten kunnen steunen in Kameroen. 

kippenfarm.png

Kenia

TTF heeft in samenwerking zeven projecten kunnen steunen waaronder reconstructieve operaties, een inrichting voor een werkplaats en een kippenfarm. 

malawi1.png

Malawi

TTF heeft samen met Wilde Ganzen, SOS Kinderdorpen en Lions Werkgroep Blinden drie prachtige projecten kunnen steunen in Malawi. 

uganda2.png

Oeganda

TTF heeft samen met Stichting CooP, AMREF, CURE, Lilianefonds en Hope Alive Oeganda zeven prachtige projecten kunnen steunen in Oeganda. 

EstherPupil.png

Senegal

TTF heeft ondersteuning gerealiseerd voor verstandelijke gehandicapte kinderen in Ziguinchor op initiatief van Esther Iepema en Baye Ousmana Diattra. 

foto-amref.jpg

Tanzania

TTF heeft samen met AMREF verschillende projecten in Tanzania gerealiseerd op het gebied van reconstructive operaties. 

TF1.png

Togo

TTF heeft samen met het Liliane Fonds een project opgezet voor kinderen en jongeren met een handicap in Togo. Dit project wordt ondersteund door een lokale partnerorganisatie APAPE.

regenboogproject-ZA-2.jpg

Zuid-Afrika

TTF heeft, in samenwerking, drie prachtige projecten kunnen steunen waaronder het regenboogproject, de aanschaf van een schoolbus en realisatie van een creche in Port Shepstone.  

Zimbabwe

right-pix4.png

TTF heeft samen met Stichting Sport 4 Socialization en Wilde ganzen een sportprogramma opgezet voor gehandicapte kinderen in Mutare. 

bottom of page