top of page
  • Foto van schrijverThe Thom Foundation

Actie voor project in Sri Lanka

The Thom Foundation steunt al vele jaren verschillende projecten wereldwijd. Deze keer vragen wij uw aandacht voor een specifiek project: de bouw van een tweede klaslokaal in Hansayapalama, Sri Lanka.

In 2019 heeft The Thom Foundation, Stichting Ayubowan Sri Lanka (ASL) financieel ondersteunt bij de realisatie van een klaslokaal in Hansayapalama. Met dit project realiseerde wij de opvang van 11 kinderen met een beperking die tevens les kregen in het genoemde lokaal.

In de zomer van 2022 bracht de familie Spriensma, trouwe donateurs van The Thom Foundation, een bezoek aan de school. Zij zagen dat het lokaal volop in gebruik was maar constateerden ook dat er nog kinderen met een beperking op de wachtlijst stonden en er nog een ruimte was die eenvoudig was te verbouwen naar een klaslokaal.

Het besluit was snel genomen dat The Thom Foundation, in samenwerking met de familie Spriensma en ASL, het 2e lokaal wilde realiseren. Hierdoor zouden de 19 kinderen met een beperking ook een kans krijgen om naar school te gaan.

Voor dit project, vragen wij nu uw steun! Alle opbrengsten van het Wijnpakket en Koffiepakket komen ten goede aan dit project.

Interessse in een pakket? Neem contact met ons op!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page