top of page
  • Foto van schrijverThe Thom Foundation

NIEUW PROJECT

Afgelopen week was er weer een bestuursoverleg, waarin alle aangevraagde projecten besproken. met projecten die aansluiten bij doelstelling van The Thom Foundation wordt een samenwerking aangegaan. Een van deze pojecten is in samenwerking met Stichting Kolewa in Indonesië.PROJECT IN INDONESIË - AANSCHAF HOORHULPMIDDELEN


Partner: Stichting Kolewa
Start Project: 2022 - 2023
Bijdrage: €4200

Het doel van Stichting Kolewa is jaarlijks zoveel mogelijk kansarme kinderen, van de meest geïsoleerde en armste eilanden van Indonesië, toegang tot medische zorg en/of passend onderwijs te bieden. Kolewa wil dat kinderen die ten gevolge van een beperking niet zelfstandig kunnen participeren in de samenleving, de kans krijgen zich te ontwikkelen en volwaardig mee te draaien in de maatschappij. Een doelstelling die goed aansluit bij de visie van The Thom Foundation.


The Thom Foundation financieert daarom de aanschaf van hoortesten, hoorapparaat en bijbehorende accessoires voor 60 kansarme kinderen met hoor- en/of spraakproblemen, die opgroeien op de armste en meest geïsoleerde eilanden van Indonesië. Dit verbetert de communicatie waardoor de kinderen meer ontwikkelingsmogelijkheden hebben. Dit project betreft 30 kinderen in 2022 en 30 kinderen in 2023.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page