top of page
  • Foto van schrijverThe Thom Foundation

NIEUW PROJECT IN GUATAMALA

Initiatief: Tess unlimited

Partner: Free to Smile, Smile Network, MMFC, Faith in Practice

Looptijd Project: 2023

Bijdrage: 8000,-


Stichting Tess Unlimited is een non-profit organisatieen heeft zich ten doel gesteld om kansarme

kinderen, jongeren en volwassenen geboren in Guatemala van medische hulp te voorzien op het gebied van schisis. Stichting Tess Unlimited biedt jaarlijks ruim 400 kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen met schisis toegang tot medische zorg en alle benodigde voor en nazorg.


Tess Unlimited werkt volgens een vijf fase-plan, zoals verder te vinden is in het Projectplan van 2023. Fase 1 begint met het melk-project waarbij er wordt gezorgd dat kinderen met schisis niet ondervoed raken. In 2020 heeft The Thom Foundation een bijdrage geleverd aan het Melkproject in samenwerking met Tess Unlimited. In het jaar 2023 zullen wij weer gaan samenwerkingen, om zo twintig operaties, fase 2, te kunnen uitvoeren voor kinderen met Schisis. Met deze zorg krijgen zij de kans om volwaardig mee te draaien in de maatschappij van Guatemala en dat deze personen door hun schisis niet in een leven van isolement en verwaarlozing terecht komen.


Wij zullen u gedurende het jaar op de hoogte houden over de uitgevoerde en geplande operaties. Voor meer informatie over dit project and het projectplan 2023 van Tess Unlimited ga naar het project.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page