top of page
  • Foto van schrijverThe Thom Foundation

NIEUWE PROJECTEN

Begin november heeft het bestuur van The Thom Foundation een vergadering gehad. Tijdens deze vergadering zijn er vier prachtige projecten gevonden die The Thom Foundation gaat steunen.


Het eerste nieuwe project is in Bangladesh samen met Stichting Niketan. Dit is een werkgelegenheidsproject die 10 jongeren met een beperking op weg te helpen bij het starten van een eigen bedrijfje. Meer informatie over die prachtige project is hier te vinden.


Het tweede project is in Sri Lanka in samenwerking met Stichting ASL. Onze steun zorgt voor de aanschaf van diverse hulpmiddelen voor in totaal 9 kinderen. Meer informatie over die project vind u hier.


Het derde project bevind zich in Ghana Met steun van The Thom Foundation wordt Stichting To my aid Ghana in staat gesteld een kleine ruimte bij een school op te knappen zodat meer kinderen met een autistische beperking gebruik onderwijs kunnen gaan krijgen. Meer informatie vind u hier.


Bijgevoegde foto hoort bij het Project dat wij steunen in Bangladesh in samenwerking met Stichting Niketan.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

NIEUW PROJECT IN ZUID AFRIKA

PROJECT IN ZUID-AFRIKA - GESPECIALISEERD ZORG CENTRUM Initiatief: Stichting Eye for Others Geplande uitvoering: 2023 Bijdrage: € 5.000- Beudene Daycare is een 25 jaar oude non profital organisatie in

Comments


bottom of page