top of page
Picture 1.jpg

Armenië

TTF heeft in Armenië een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van een snoezelruimte voor kinderen met een handicap. Dit in samenwerking met Stichting Asmik.

Bangladesh-Verandaschool.jpeg

Bangladesh

TTF heeft samen stichting Niketan verschillende projecten gesteund in Bangladesh zoals een verandaschooltje of een verbetering in leefomtandigheden voor kinderen met een beperking. 

TTF.jpg

TTF heeft samen met Red Horse Company de renovatie van het Carmels Home for the deaf gerealiseerd op het Filipijnse eiland Negros. 

Filipijnen

Ashalaya5.png

India

TTF heeft gesteund in de realisatie van een naschoolse opvang voor gehandicapte kinderen in de Bangalore. 

pix_bali3.png

TTF heeft samen met Stichting Creatief hart, Stichting Timeus, Stichting Anak Anak en Wilde ganzen vier prachtige projecten gesteund in Indonesië. 

Indonesië

Picture 1.png

Kirgizie

TTF heeft samen met Stichting Geef een Koe gezinnen met een gehandicapt kind gesteund in Kirgizie door het aanschaffen van een koe.

TTF logo 2.jpg

Nepal

TTF heeft samen met Nepal Geeft!, Wilde Ganzen, Stichting Global Exploration en ICFON drie mooie projecten kunnen steunen in Nepal. 

Sri-Lanka

TTF heeft twee prachtige projecten gesteund in Sri Lanka, onder andere de aanschaf van hulpmiddel voor de Leelarathna Maha Vidyala School in samenwerking met stichting A.S.L. 

SriLanka-speeltuin.jpeg
tj1.png

Tadzjikistan

TTF heeft een braille-systeem voor blinde kinderen gerealiseerd in Tadzjikistan samen met stichting zienderogen en wilde ganzen. 

Thailand-beroepsopleiding.png

Thailand

TTF heeft samen met DPRN en Stichting Thai Child Development drie prachtige projecten kunnen steunen in Thailand. 

TTF heeft twee projecten gesteund in Vietnam waaronder reconstructieve operaties bij kinderen in samenwerking met Stichting Child Surgery Vietnam.

vietnamkind.png

Vietnam

bottom of page